Jelentkezésre buzdító

Kedves Barátaink!

A Magyar Vízitúrázás Napja eseménysorozathoz BÁRKI csatlakozhat, akár Szervezőként, akár a Szervezőhöz Túrázóként. Mozgalmunk a víz iránti szerelmünkből indult, semmilyen felsőbb erő, kényszer, akarat nem irányítja. Ha valaki csatlakozni szeretne, kizárólag két dolognak kell megfelelnie: értsen egyet a Magyar Vízitúrázás Napja eszmeiségével, tartsa be a Hajózási Szabályzatot és szervezzen egy programot június 29. és július 25. között.

MVN_logo_220-190featured

A mozgalom célja a Magyar Vízi Kultúra életben tartása és népszerűsítése. 4000 folyamkilométernyi evezhető vízfolyásunk, több száz tavunk,  több mint 100 éves evezős kultúránk és számtalan olimpiai és világbajnoki érmünk bizonyítja azt, hogy mi Magyarok nem csak lovas, hanem vízi – engedtessék meg – vízenjáró nemzet is vagyunk. A Magyar Vízitúrázás Napja eseménysorozat ennek szeretne jövőbe mutató táptalajt biztosítani. Egy lehetőséget arra. hogy bárki, aki szeretne, megismerhesse ezt az időtöltést és kultúrát.

Éppen ezért kérünk, hogy CSATLAKOZZ!

Bármilyen esemény, vízreszállás, szervezett túra vagy csak egy vízparti szalonnasütés (a lehetőségek tárháza végtelen)  – amit a Vízitúrázás Napjának szenteltek – már elegendő mozgalmunk erősödéséhez. A lényeg: ha vízen vagytok legyetek óvatosak és szabályosak és hívjatok meg minél több embert!

A programokat várjuk az office@dr-vtsz.hu címre

Szólj hozzá!