Ötletek szervezőknek

tipp

Számtalan módon hozzájárulhatsz a vízitúrázás népszerűsítéséhez és ehhez nem kell komoly anyagiaktól függő dolgokra gondolni. A mozgalom célja és az általa elérhető eredmény kettős: népszerűsíteni a vízitúrázást és ez által népszerűsíteni a benne munkálkodó szervezeteket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vízreszállás előtti pillanatok egy kíváncsi családdal – Leányfalun a Vadkacsa telephelyén

indianterepasztal

Horváth Csaba DR-VTSZ elnök – olimpiai bajnok kenus terepasztalos előadása gyerekeknek

DSCF0108

Pepe Kapitány, azaz Pereházy Pál Vadkacsa Egyesület elnöke gyerekeket tanít “vízenjárni” – már közel 30 éve…

Telephelyed, egyesületed van?

Tarts NYÍLT NAPOT a környékbelieknek, barátoknak, szóljon a program azoknak, akik nem gyakorlott túrázók, vagy leginkább teljesen KEZDŐK.

Akár egy délelőtt erejéig legyen ingyenes egy oktatás, vagy egy rövidebb – hosszabb túra bárki számára. A ingyenesség vonzó, és minél többen mennek hozzád, annál nagyobb az esélye, hogy visszatérnek később is…

Túraszervezőként?

Nehezebb feladat vállalkozásként ingyenes vagy kedvezményes túrát szervezni, ám mindig van egy fél napos üresjárat, egy-egy üres hajó vagy beülő, ami jó szolgálatot tehet ahhoz, hogy támogassuk vele a Magyar Vízitúrázás Napját.

Kempingesként?

A vízitúrás megállóhelyek, sátorozóhelyek igen jó lehetőségekkel rendelkeznek ahhoz, hogy csatlakozzanak a rendezvénysorozathoz. Egy ingyenes bemutató nap, vagy hétvége akár több száz embert is a táborhelybe hozhat és az egészen biztos, hogy ha szép emlékekkel távoznak, visszatérnek máskor is.

ON-LINE jelentkező űrlap

Név, szervező neve (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Vízterület

Helyszín, időpont

Program rövid leírása